Linkbuilding diensten van B/Focused

B/Focused biedt sinds kort ook zoekmachine optimalisatie diensten aan. Hieronder valt ook linkbuilding. Ben jij hierin geïnteresseerd?Bekijk dan de gratis linkbuilding scan en kijk wat B/Focused hierin kan betekenen voor jou.

Het aantal links dat wijst naar je website is voor Google een belangrijk ranking factor. Met linkbuilding houd je je actief bezig met het zorgen voor nieuwe links die naar je website verwijzen. Hiermee stijgt je positie drastisch in de zoekmachines. Het gaat hierbij echter niet alleen om kwantiteit. Kwaliteit is super belangrijk! Zo telt een link op een website met veel autoriteit veel zwaarder dan een link op bijvoorbeeld een forum.

De links die B/Focused creeërt in haar linkbuilding campagnes zijn kwalitiatief zeer sterk. Links hebben minimaal een Page Authority van 20 en een Trust Flow van 15. Dit zijn statistieken die aangeven hoe krachtig een link is.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is een erg slimme SEO strategie die de discutabel de grootste impact heeft van alle SEO strategieën. Google snapt hoe belangrijk het is dat andere website naar jouw website linken. B/Focused weet door haar jarenlang ervaring exact hoe dit proces werkt en hoe er effectief links gebouwd kunnen worden. Dit door artikelen te schrijven en plaatsen op websites binnen de niche die voouw bedrijf van toepasing is.

Wanneer kom ik hoger in Google?

Er zijn verschillende factoren die meespelen in een zoekmachine ranking. Dit maakt het erg lastig om te voorspellen hoe lang het duurt voordat stijgingen in zoekmachines door linkbuilding meetbaar zijn. Google moet de links die aangemaakt worden indexeren in haar database. Dit proces kan tot circa een maand duren. Met SEO tools kan je vervolgens nakijken of deze links ook daadwerkelijk goed geïndexeerd worden.

Kom direct in actie en start vandaag nog met linkbuilding!

Vraag vandaag nog een gratis linkbuilding scan en jij krijgt binnen no-time een degelijk advies. Met de gratis linkbuilding scan analyseert B/Focused het linkprofiel van jouw website. De linkbuilding scan analyseert verschillende factoren van je linkprofiel, denk aan de kwaliteit van je backlinks en de totale hoeveelheid. Op basis van deze score krijg jij een praktisch advies waarmee jij direct je linkprofiel kunt verbeteren. Uiteraard kan je dit ook laten doen door B/Focused zelf.

Een reactie plaatsen