Voor een Brommobiel Leasen? Ga langs bij Autobedrijf Habets in Voerendaal

Het leasen van een brommobiel is een laagdrempelige manier om in een nieuwe brommobiel te rijden. Je betaald namelijk een laag maandelijks bedrag. Hierdoor hoef je dus niet in één keer een flinke smak geld neer te tellen om in een nieuw voertuig te rijden.

Bij een Private Lease bij Autobedrijf Habets zitten ook de kosten van het onderhoud inbegrepen. Hierdoor kan jij gewoon zorgeloos de weg op zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud. De looptijd van een private lease is standaard twee jaar. Na deze periode mag je een nieuwe brommobiel leasen. Je mag wederom zelf uitzoeken welke! Op die manier rijdt je om de twee jaar in een sliksplinter nieuwe brommobiel!

Voor wie is een brommobiel lease interessant?

Stel je wordt 16 en je moet overal zelfstandig heen. Hoe fijn zou het zijn om dit met een brommobiel te doen? Je zit veilig, droog en warm tegelijkertijd. Wedden dat jouw leeftijdsgenoten stikjaloers zijn op jouw nieuwe brommobiel? Daarnaast doe je ook direct rijervaring op. Hoe tof is dat? Op deze manier ga jij (of je kinderen) een stuk veiliger de weg op zodra ze in het bezit zijn van een personenauto.

De brommobiel is het alternatief voor iedereen in de leeftijd tussen de 16 en 18 jaar die veilig en comfortabel de weg op wilt. Voor iedereen die op een hogere leeftijd stopt met autorijden is het ook belangrijk om zelfstandig en mobiel te blijven. Vergeet die taxi of het openbaar vervoer; kom een brommobiel leasen bij Autobedrijf Habets!

Verzekering Brommobiel Lease

De verzekering zit meestal niet inbegrepen bij een brommobiel lease. De voorwaarden per verzekering verschillen namelijk nogal. Autobedrijf Habets helpt je graag verder met het uitzoeken van een geschikte verzekering.

Wij hebben diverse modellen van Microcar en Ligier op voorraad. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Een reactie plaatsen