Onlinegadgetshop.nl: de online winkel met handige gadgets voor alledaags gebruik

We stellen je graag voor aan online gadgetshop, een online winkel met handige gadgets. Online gadget shop verkoopt haar artikelen enkel en alleen online, maar de webshop wordt onderhouden vanuit buurdorp Oirsbeek!

Op de website van online gadget shop kun je snel en makkelijk de handigste gadgets kopen. De online shop biedt gadgets in verschillende categorieën. Zo vind je er gadgets die gerelateerd zijn aan onder andere muziek en audio, telefoon, auto en beauty (verzorging).

Brillen met anti blauw licht filtering.

De anti blauw licht filter computerbril is een voorbeeld van een gadget die je dagelijks kunt gebruiken. We brengen namelijk steeds meer tijd door achter de beeldschermen van onze smartphones, tablets, laptops en computers.

Het zal je niet verbazen, maar de blauwe lichtstraling van beeldschermen is slecht voor onze ogen. Het blauwe licht van de beeldschermen is de veroorzaker van onder andere hoofdpijn en vermoeidheid. Een bovenmatige blootstelling aan blauw licht vermindert de aanmaak van het slaaphormoon melatonine. Hierdoor raakt de slaap-waakcyclus verstoord. Hierdoor word je slaperig tijdens werk, terwijl je ’s avonds niet in slaap komt.

Indien je lange werkdagen achter de computer doorbrengt, adviseren we je een anti blauw licht filter bril aan te schaffen. Van 9 tot 5 achter de computer werken zónder bescherming voor de ogen levert je anders al snel “computerogen” op. Bijna 44% van de mensen die op kantoor werken hebben last van dit fenomeen. De klachten zijn: ontstekingen, wazig zicht, drukkend gevoel, rode ogen, brandende ogen, jeuk en droge ogen.

Online gadget shop heeft enkele modellen anti blauw licht brillen te koop.

UVLAIK anti blauw licht filter computerbril zonder sterkte.

De UVLAIK computerbril is een mooie zwarte anti blauw licht filter bril. Zet deze bril op tijdens het computeren op het werk of het computeren, gamen en televisiekijken thuis.

Deze bril zorgt ervoor dat UV-straling van beeldschermen geneutraliseerd cq gefilterd wordt. Hierdoor krijg je minder last van je ogen na een aantal uurtjes staren naar het beeldscherm.

Een reactie plaatsen